De Ontmoeting Erlecom

Wat doen wij in ons dorp? De belangrijkste activiteit in ons dorp is wonen. Daarnaast zijn er vier boeren-bedrijven, een fietsenverhuurder, een sapmakerij, een schapenhouderij, een hondenopvang en een aantal kleine zelfstandigen. Wat we als klein dorp ook hebben is een stichting.

Een stichting met de naam: De Ontmoeting Erlecom, oftewel DOE. Deze stichting is opgericht omdat we het belangrijk vinden dat we elkaar kunnen ontmoeten tijdens activiteiten in ons dorp. De stichting DOE is ván en vóór Erlecommers, en wordt dus bestuurd door een aantal Erlecommers.
Het doel van de stichting is tweeledig:

  •  Leuke dingen organiseren voor de inwoners van Erlecom.Ieder die in ons dorp aan de Waal iets wil organiseren kan bij Stichting DOE ondersteuning krijgen. En het liefst voeren we activiteiten uit waar iedereen in Erlecom aan mee kan doen. DOE beheert daarnaast de financiële middelen die de Stichting namens Erlecom tot zijn beschikking heeft. We hebben een aantal vaste activiteiten die elk jaar terugkeren: Het Erlecomse buurtfeest (elke laatste zaterdag van juni), Kerstkaarten maken en de Nieuwjaarsborrel. Daarnaast zijn er ook wisselende activiteiten te vinden op facebook.

  • Stichting DOE is aanspreekpunt voor de gemeente en heeft daar een vast contactpersoon. Onderwerpen waar o.a. contact over is (geweest) zijn verkeersveiligheid, het inrichten en reinigen van de Erlecomseweg, mogelijkheid tot een Erlecoms ommetje, en de mogelijkheden van een eigen ontmoetingsplek

Foto's en activiteiten delen we graag via:

https://www.facebook.com/stichting.doe.1

 

We nodigen buurtbewoners van harte uit om zich aan te sluiten bij de activiteiten; ideeën en vragen zijn altijd welkom! 

Nieuws

Werk aan Erlecomsedam uitgesteld

01-12-2014 22:16
Het aanleggen van rode fietsstroken op de...

Rode fietsstroken

19-11-2014 10:10
De gemeente Ubbergen gaat op 2 en 3 december...

Dorpsvisie Erlecom

08-02-2014 16:28
Vanuit Stichting DOE hebben we voor Erlecom een...